Klubbverksamheten hösten 2020

På grund av Covid-19-pandemin ordnar Hem och Skola färre klubbar än vanligt hösten 2020.

Ifall ni har frågor gällande klubbarna vänligen e-posta drumsohos@gmail.com.

Under höstterminen 2020 har eleverna möjlighet att delta i följande klubbar:

• Parkourklubb åk 1—6
  • Ordkonst åk 1—3
  • Gitarrklubb åk 3—6 (årskursvis) planeras. Mer info senare.

OBS! Gällande klubbverksamhet och de barn som går på eftis:
Ifall barnet deltar i klubbverksamhet som krockar med eftis mellanmål bör barnet ha med sig eget mellanmål dessa dagar.

Parkourklubb åk 1—6

Under höstterminen kommer parkourklubbarna att hållas utomhus men temat är detsamma som tidigare. Personalen på kyrkans eftis har lovat följa de barn som deltar i parkouren till skolan.

Tack vare bidrag från Drumsö Hem och Skola rf. är avgiften för klubben 80€/barn/termin.

Obs! Ifall ni på våren 2020 valde att spara de uteblivna gångerna kan ni e-posta we@weemove.fi. Ni kommer att få en rabattkod som ni behöver i samband med anmälan. Rabattkoden kompenserar summan som motsvarar de uteblivna gånger från våren (7 gånger).

I parkourklubben övar vi oss på att röra oss smidigt, snabbt och kreativt med det som finns runtomkring. Vi övar på att ta oss över hinder med varierande tekniker, övar på landningar, balans och varierande trick. Välkomna med!

Parkourklubb för åk 1—3 onsdag kl. 15.30-16.30

Parkourklubb för åk 4—6 onsdag kl. 14.30-15.30

Ordkonst åk 1—3

Gillar du att skriva och skapa är klubben något för dig! I ordverkstaden får du fantisera ihop egna berättelser, skapa och skriva tillsammans med andra. Vi gör lekfulla övningar för att släppa loss fantasin både ensam, i par och i grupp. Du får stöd för dina kreativa idéer och utvecklas i din egen takt. Vi skrattar mycket när vi skapar. Gruppen leds av en ordkonstlärare och eleverna får ett intyg i slutet av läsåret över att de har deltagit i Sydkustens ordkonstskola.

• Åk 1: måndagar kl. 13.20-14.20, start 31.8.2020, pris 50€
  • Åk 2: måndagar kl. 13.20-14.20, start 31.8.2020, pris 50€
  • Åk 3: tisdagar kl. 13.30-15.00, start 1.9.2020, pris 75€.

Plats: Drumsö lågstadieskola
Lärare: Lotta Sanhaie åk 1, Lotta Portin åk 2 och 3
Arrangör: Sydkustens ordkonstskola och Arbis (åk 1)

Anmälning: www.ordkonst.fi åk 2 och 3. Årskurs 1 anmäler sig via Arbis på ilmonet.fi

En vuxen följer barnen till kyrkans eftis efter ordkonsten. Föräldrarna bör meddela eftis om barnet deltar i en klubb. Ifall tiden krockar med eftis mellanmål bör barnet ha med eget mellanmål den dagen.