Välkommen till läsåret 2020-2021

Medlemsavgiften läsåret 2020-2021

Vårdnadshavare med barn i Drumsö lågstadieskola, lärare eller andra personer kan vara medlemmar i Drumsö Hem och Skola r.f.

Vi hoppas att ni stöder vår verksamhet genom att betala medlemsavgiften. Den frivilliga medlemsavgifften för läsåret 2020-2021 är 15 euro per elev.

Avgiften kan betalas in på konto FI22 4055 1450 0044 64. Använd referensnummer 20242.

En viktig del av föreningens verksamhet är att stärka kommunikationen och samarbetet mellan hemmen och skolan. Drumsö Hem och Skola ger elever också en möjlighet till ”det lilla extra” under läsåret i form av aktiviteter, klubbverksamhet, teater, utställningar, evenemang och utfärder samt mycket annat som gör skoldagen ännu trevligare. Föreningen finansierar detta med bl.a. medlemsavgiften.

Viktiga händelser

Februari: Teaterpjäsen Klassens drottning för eleverna i årskurs 4-6. Plats: Skolan

Mars: Ett webinarium för föräldrar och lärare om mobbning och inkludering av alla. Föreläsare från Folkhälsan.

April:

1) Försäljning av blommor och örter

Nu kan Du beställa sommarblommor och örter från Överby trädgårdsskola.

Kolla in utbudet och beställ dina blommor och örter senast 25.4.2021. Länk till beställningsformuläret hittar du på HoS Facebook sida och i mejlet från klassföräldrarna.

Du kan hämta din beställning från skolgården onsdag 5.5. 2021 mellan kl 15 och 17. Du hittar oss och blommorna ute, mellan de två skolhusen.

Genom din beställning bidrar du med en slant till Drumsö Hem och Skola.

2) Försäljning av en valborgskasse

Nu kan du smidigt beställa din mjöd- och munk -kasse direkt från Min Krog på Björkholmen.

Kassen som innehåller 1 liter hemgjord mjöd och 6 st. munkringar kostar 17 euro.

Beställ en eller flera mjöd- och munk -kassar eller andra delikatesser

senast 23.4.2021 per mail: catering@minkrog.fi

OBS! Ange koden HOS21 i samband med beställningen så gynnas Drumsö Hem och Skola.

Du kan plocka upp din kasse på fredagen 30.4.2021 (valborgsafton) mellan kl. 10:30-16:00 på Björkholmen. Mer info om mjöd- och munk- kassen och andra valborgsdelikatesser hittar du på Min Krogs fb-sida (Min Krog NJK).

Hälsningar,

Drumsö HoS